Enkel axel för skateboardtruck Iqon [Storlek 8 mm]

Enkel axel för skateboardtruck Iqon [Storlek 8 mm]
82,15 kr
Förbättra dina tricks på skateboard med Iqon single truck axle, designad för riktiga skateentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Enkel axel för skateboardtruck Iqon

Upptäck den enkla Iqon truckaxeln skateboard, en innovativ produkt som kommer att revolutionera din skateboardåkning. Med sin högkvalitativa design och ett varumärke som är välkänt i skateboard-världen är denna lastbilsaxel ett måste för tous skateboardentusiaster.

Denna lastbilsaxel tillverkas av Iqon och är konstruerad för optimal prestanda och exceptionell hållbarhet. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren skateboardåkare är denna truckaxel perfekt för tous alla nivåer av skateboardåkning. Den enkla, rena designen gör den också till ett elegant val för tous skateboard .

En av de främsta fördelarna med denna truckaxel från skateboard är dess låga vikt. Tack vare sin högkvalitativa aluminiumkonstruktion är denna lastbilsaxel både solid och léger. Det innebär att du kan utföra trick med större lätthet och flyt och göra högre, mer exakta hopp.

Standardstorleken passar de flesta brädor på skateboard, vilket gör den till ett mångsidigt val för tous skateboard . Dessutom är installationen enkel och tar bara några minuter, så att du snabbt kan komma tillbaka på din bräda och njuta av din session skate.

Men Iqon single truck axle från skateboard handlar inte bara om teknisk prestanda, den är också snygg och modern. Den klassiska svarta färgen matchar alla brädor och ger din skateboard-utrustning en touch av stil.

Oavsett om du är en streetskater eller en skateparkentusiast kommer denna truckaxel från skateboard att vara din bästa allierade för att utföra trick och förbättra dina färdigheter. Så vänta inte längre, lägg till denna truckaxel Iqon till din skateboard -utrustning och njut av en oöverträffad skateboardupplevelse.

Mer information

Varumärke Iqon
Tillverkarens SKU 39870-61006
Färg silver
Färg Silver
Storlek 8 mm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1