Skateboard truckaxel med vipparm Iqon [Storlek 8 mm]

Skateboard truckaxel med vipparm Iqon [Storlek 8 mm]
122,30 kr
Upptäck Iqon rocker arm, den viktiga lastbilsaxeln från skateboard för optimal prestanda under dina skateboardpass.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Skateboard truckaxel med vipparm Iqon

Upptäck det senaste inom skateboard med skateboard truckaxel Iqon från Iqon. Denna axel har utformats speciellt för skateboard-entusiaster och är ett viktigt tillbehör för att förbättra din prestanda och stil på din bräda.

skateboard truckaxel Iqon är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad hållbarhet och styrka. Den är konstruerad för att tåla de mest extrema rörelser och är perfekt för de mest härdade åkarna.

Tack vare sin innovativa design ger skateboard truck axle Iqon dig möjlighet att lägga till nya trick i din repertoar. Rockersystemet ger dig oöverträffad rörelsefrihet, så att du kan utforska nya horisonter och tänja på dina gränser.

Oavsett om du är en erfaren skejtare eller nybörjare kommer Iqon truckaxel från skateboard att anpassas perfekt till din bräda och din åkstil. Den enkla installationen och rapide kommer att få dig att njuta av dess fördelar på nolltid.

Förutom sin exceptionella prestanda är Iqon truckaxel från skateboard också ett riktigt blickfång. Med sin ingraverade Iqon -logotyp kommer den att ge din bräda en touch av stil och skilja dig från autres skateboardåkare.

Leta inte längre, Iqon skateboard truckaxel är det perfekta valet för tous skateboardentusiaster. Så vänta inte längre och lägg till den i din samling för en oförglömlig skateboard upplevelse. Beställ den nu och gör dig redo att ge dig ut på gatorna med stil!

Mer information

Varumärke Iqon
Tillverkarens SKU 39871-61007
Färg silver
Färg Silver
Storlek 8 mm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1