Skor för rullskridskoåkning Iqon AG 10

Skor för rullskridskoåkning Iqon AG 10

Börjar på: 5 509,09 kr

4 131,79 kr

-25%
Upptäck AG10, den aggressiva rollern från Iqon. Det lätta och slitstarka kolfiberskalet ultra gör den till ett riktigt mästerverk för rullskridskoentusiaster.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 5 509,09 kr

4 131,79 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skor för rullskridskoåkning Iqon AG 10

IQONTDen aggressiva skridskon premier från A.G., AG10, är ett mästerverk. Utformad med ett lätt, nästan oförstörbart kolfiberskal, förstärkt med Kevlar och helt termoformbar, är denna precisionssko som inget annat på marknaden.
Skridskons kolfibermanschett, en första för aggressiva skridskor, ger oöverträffat stöd och kontroll, medan det nya Prime-foder från MYFIT ytterligare förbättrar komforten, även under de mest intensiva skridskosessionerna. Skridskon är tillverkad av material av högsta kvalitet som också är miljövänliga, med målet att erbjuda en hållbart tillverkad skridsko utan att kompromissa med kvalitet eller prestanda.
Du kommer att älska att åka på IQON AG10. Den breda soulplattan har ett djupt royal groove. Den är tillverkad av nylon och glasfiber, vilket gör den tuff och hållbar samtidigt som den ger åkaren snabba, kontrollerade grinds.

DETALJER

  • Kängor:Hybridkängor i kolfiber, handhärdade, UFS-montering, Iqon x MYFIT Prime innersko, skal MYFIT termoformbart vid 110°C och innersko vid 80°C
  • Platta:formsprutad

Mer information

Varumärke Iqon
Tillverkarens SKU 39956-10101
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1