Rullande fyrhjuling Powerslide Next Core 100

Rullande fyrhjuling Powerslide Next Core 100

Börjar på: 3 305,41 kr

2 479,02 kr

-25%
Upptäck den ultimata rullskridskoåkningen i stadsmiljö med Powerslide Next Core 100, utrustad med 3 hjul för optimal hastighet och smidighet.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 3 305,41 kr

2 479,02 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Rullande fyrhjuling Powerslide Next Core 100

3-hjulig prestanda för stadsskridskoåkning

NEXT Core Black 100 är verkligen det kompletta paketet - du får hastigheten och smidigheten hos en 3-hjulig cityskridsko och 100 mm-hjulen är perfekta för att navigera i staden, glida och hoppa med absolut kontroll och självförtroende. Den slitstarka hardboot-skridskon tål tuffa tag, medan det mysiga fodret och den justerbara manschetten gör att du kan åka bekvämt hela dagen.

Innovativ, funktionsspäckad inlinesskridsko

NEXT Core Black 100 har allt du behöver för intensiva skridskoäventyr. Den slitstarka NEXT-pjäxan kompletteras med en höjdjusterbar manschett som gör att du kan justera stöd och framåtflex för att passa dina individuella behov och din åkstil. Clipper-spännet Kizer ser till att du sitter säkert fast i pjäxan, oavsett om du rullar, snurrar eller till och med faller ibland. Förutom Clipper-spännet har NEXT Core Black 100 ett 45-graders kardborreband och ett traditionellt snörningssystem så att du kan anpassa passformen och åtdragningen av dina skridskor efter dina preferenser och din åkstil.

Populär TRINITY 3-punkts bindning

Den gjutna ramen Elite är léger och hållbar, vilket ger dig självförtroende när du är ute på stan, glider, hoppar nedför trappor eller provar ett nytt trick som du aldrig har provat förut. NEXT Core Black 100 är konstruerad kring det berömda TRINITY 3-punktsbindningssystemet och ger exceptionell hastighet, smidighet och stabilitet. Med tre kontaktpunkter med pjäxan skapar TRINITY-systemet en kanal som för dina hjul så nära foten som möjligt, vilket ger åkarna en otroligt effektiv kraftöverföring samtidigt som balansen och den övergripande kontrollen förbättras.

Njut av en smidig åkupplevelse rapide

NEXT Core Black 100 är en mångsidig skate som är redo att imponera direkt från start. Med Powerslide Spinner 100 mm/88A-hjul som är greppvänliga, snabba och slitstarka, kombinerat med WICKED ABEC 9-lager, kommer du att ha kul på stan med denna suveräna 3-hjuliga stadsskridsko.

Mer information

Varumärke Powerslide
Tillverkarens SKU 40856-908436
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen