Slang Beuchat LP S-M 2005 [Storlek 76 cm]

Slang Beuchat LP S-M 2005 [Storlek 76 cm]

799,45 kr

477,58 kr

-40%
Upptäck kvaliteten och prestandan hos Beuchat LP S-M 2005-slangen, perfekt för dykning med det välkända märket Beuchat.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Slang Beuchat LP S-M 2005

Beuchat LP S-M 2005 -slangen är en högkvalitativ del av dykutrustning designad av det välkända varumärket Beuchat. Denna slang är speciellt utformad för erfarna dykare som vill ha överlägsen prestanda under sina undervattensutforskningar.

Slangen är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell styrka och hållbarhet, vilket gör den till ett perfekt val för regelbundna dykare. Den ergonomiska utformningen ger optimal komfort och ett enkelt grepp under dyk.

Med en längd på 2005 mm är slangen perfekt anpassad till dykarnas behov och ger dem stor rörelsefrihet. Standarddiametern passar de flesta dykregulatorer och ger universell kompatibilitet.

Förutom sin kvalitet och prestanda har Beuchat LP S-M 2005 -slangen också en elegant, modern design som kommer att tilltala tous erfarna dykare. Den diskreta svarta färgen gör den till ett diskret men elegant komplement till din dykutrustning.

Oavsett om du är en erfaren dykare eller nybörjare är Beuchat LP S-M 2005 -slangen ett säkert och pålitligt val för alla dina undervattensäventyr. Låt inte en slang av dålig kvalitet hindra dig från att njuta av din passion för dykning. Välj Beuchat LP S-M 2005 och dyk med tillförsikt!

Mer information

Varumärke Beuchat
Tillverkarens SKU 45076
Färg svart
Färg Svart
Storlek 76 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen