Underdel för baddräkt Turbo Hombre Keep & Goop 1

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Keep & Goop 1
Börjar på: 367,28 kr
Ta dig ut i vattnet med stil med Turbo Hombre Keep & Goop 1 badbyxor. De är designade för simning och ger dig en boost i vattnet.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Keep & Goop 1

Turbo Hombre Keep & Goop 1 baddräktsbyxor är det perfekta valet för ivriga simmare som vill ha oöverträffad prestanda. Dessa badbyxor är designade av det världsberömda badklädesmärket Turbo och är speciellt framtagna för att sitta bekvämt och låta dig glänsa i vattnet.

Med sin eleganta, moderna design är dessa badbyxor tillverkade av högkvalitativa material för maximal hållbarhet och motståndskraft. Keep & Goop-tekniken ger dig total rörelsefrihet och optimalt grepp, så att du kan koncentrera dig på din simning utan att hindras av din baddräkt.

Oavsett om du tävlingssimmar eller bara vill ta ett uppfriskande dopp, kommer Turbo Hombre Keep & Goop 1 baddräktsbyxor att vara din idealiska allierade. Det klor- och slitstarka tyget garanterar lång livslängd och hållbar färg, medan den smala passformen ger dig oöverträffat stöd och rörelsefrihet.

Dessa badbyxor är inte bara funktionella, de ser också bra ut med sin moderna design och ljusa färger. Du kommer garanterat att sticka ut vid poolkanten med denna högkvalitativa Turbo simdräkt.

Oavsett om du tävlingssimmar eller bara har kul, kommer Turbo Hombre Keep & Goop 1 baddräktsbyxor att vara din bästa allierade i vattnet. Så lägg till dem till din badklädeskollektion idag!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 7300581-0009
Färg negro
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen