Underdel för baddräkt Turbo Hombre Brasil Tag

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Brasil Tag
Börjar på: 367,28 kr
Ta dig an vågorna med stil med Turbo Hombre Brasil Tag baddräktsbyxor, designade för ivriga simmare.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Brasil Tag

Turbo Hombre Brasil Tag baddräktsbottnar är ett måste för alla ivriga simmare. Dessa badbyxor tillverkas av det kända märket Turbo och är tillverkade av högkvalitativa material för att ge dig exceptionell komfort och prestanda i vattnet.

Tack vare den smala passformen och det klorresistenta tyget kan du röra dig fritt och utan begränsningar under dina simningspass. Den moderna, eleganta designen är inspirerad av den berömda brasilianska flaggan, vilket ger dig en unik och djärv look på poolkanten.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare är dessa simdräktsbyxor från Turbo ett perfekt val för dina träningspass och tävlingar. Det snabbtorkande tyget håller dig torr och bekväm även efter långa timmar i vattnet. Dessutom har den UV-skydd för att skydda dig mot solens skadliga strålar.

Med sitt välkända varumärke i simvärlden garanterar Turbo dig en högkvalitativ och hållbar produkt. Så välj Turbo Hombre Brasil Tag badkläder för att tänja på dina gränser och uppnå dina mål i vattnet. Dessa badbyxor finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer och kommer att vara din pålitliga allierade för alla dina simningspass. Beställ nu och lägg till en touch av stil och prestanda till din simutrustning.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 7300811-0501
Färg verde/amarillo
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen