Underdel för baddräkt Turbo Bali Cuadros 2015

Underdel för baddräkt Turbo Bali Cuadros 2015

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Stå ut från mängden vid poolen med våra Turbo Bali Cuadros 2015 baddräktsbyxor.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Bali Cuadros 2015

Turbo Bali Cuadros 2015 är det perfekta valet för alla simmare som vill ha en unik stil och optimal prestanda i vattnet. Den djärva och färgglada designen av dessa badbyxor är inspirerad av de traditionella motiven på paradisön Bali, vilket ger en exotisk touch till din simning klädsel.

Dessa badbyxor tillverkas av det kända märket Turbo och har designats med den senaste tekniken för att uppfylla behoven hos de mest krävande simmarna. Det högkvalitativa tyget är både klorresistent och slitstarkt, vilket garanterar exceptionell hållbarhet även efter många användningar.

Skärningen på dessa baddräktsbyxor har utformats speciellt för att ge perfekt passform och optimal komfort i vattnet. Tack vare det elastiska midjebandet och dragsnören kan du vara säker på att dessa badbyxor kommer att sitta på plats under hela simpasset.

Oavsett om du tävlingssimmar eller bara simmar för skojs skull, garanterar dessa simdräktsbyxor från Turbo Bali Cuadros 2015 total rörelsefrihet tack vare deras stretchtyg och ergonomiska skärning.

Offra inte stil för prestanda, med Turbo Bali Cuadros 2015 simdräktsbyxor kan du få båda. Beställ nu och lägg till en touch av färg och dynamik i din simgarderob.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 730120-0099
Färg tryck
Färg Flerfärgad
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen