Underdel för baddräkt Turbo La Uni 2015

Underdel för baddräkt Turbo La Uni 2015

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Ta dig an vågorna med stil med Turbo La Uni 2015 badbyxor, det ultimata valet för optimal simning.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo La Uni 2015

Turbo La Uni 2015 baddräktsbyxor är ett måste för alla simmare med en passion för simning. Dessa badbyxor är designade av det kända märket Turbo och kombinerar stil och prestanda för att följa med dig under alla dina tränings- och tävlingspass.

Badbyxorna är tillverkade av material av högsta kvalitet och erbjuder enastående komfort och klorresistens. Den snygga, färgglada designen ger en touch av elegans till din simoutfit.

Tack vare den åtsittande passformen och stretchtyget ger denna baddräkt perfekt stöd och optimal rörelsefrihet. Så att du kan koncentrera dig helt på din prestation utan att hindras av din simdräkt.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, kommer Turbo La Uni 2015 simdräktsunderdel att uppfylla alla dina krav. Dess tidlösa stil gör den också till en mångsidig produkt, perfekt för simning i poolen eller i havet.

Att välja Turbo innebär att välja ett varumärke som du kan lita på, erkänt över hela världen för sina kvalitetsprodukter och passion för sport. Så vänta inte längre och unna dig Turbo La Uni 2015 badbyxor för ännu bättre och mer eleganta simningspass!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 730168-0009
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen