Underdel för baddräkt Turbo New London University

Underdel för baddräkt Turbo New London University

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Boosta din simstil med Turbo New London University underdelar till simdräkten. Njut av komfort och prestanda med Turbo.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo New London University

Turbo New London University baddräktsbyxor är perfekta för simmare som vill kombinera stil och prestanda. Dessa badbyxor är designade av det berömda märket Turbo, som specialiserar sig på badkläder av hög kvalitet, och är ett måste för tous badentusiaster.

Med sitt unika University of London-motiv är denna underdel en riktig hyllning till staden där simning är en riktig tradition. Den kommer garanterat att fånga tous blickar på stranden och vid poolen.

Men dessa badbyxor ser inte bara bra ut. De är också designade för prestanda. De är tillverkade av ett slitstarkt tyg som ger stor rörelsefrihet och utmärkt klorresistens, vilket gör dem till ett perfekt val för regelbundna simmare.

Dessutom har Turbo New London University baddräktsbotten ett bekvämt nätfoder för optimalt stöd och ett resårband i midjan för perfekt passform. De är också UV-beständiga, vilket gör dem idealiska för utomhusträning.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, kommer Turbo New London University simdräktsunderdelar att uppfylla alla dina förväntningar. Med sin perfekta blandning av stil och funktionalitet kommer den snabbt att bli din nya favorit för dina simningspass. Tveka inte att lägga till dem till din badklädeskollektion Turbo!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 730169-0099
Färg tryck
Färg Flerfärgad
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen