Underdel för baddräkt Turbo Hombre Rise And Swim

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Rise And Swim
Börjar på: 367,28 kr
Upptäck ultimat komfort med Turbo Hombre Rise And Swim, de perfekta badkläderna för dina simpass.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Rise And Swim

Turbo Hombre Rise And Swim baddräktsbyxor är det perfekta valet för simmare som letar efter en högpresterande och snygg baddräkt. Dessa badbyxor är designade av det kända sportmärket Turbo och är speciellt utformade för vattenaktiviteter, särskilt simning.

Badbyxorna är tillverkade av högkvalitativa material och ger utmärkt komfort och rörelsefrihet i vattnet. Den åtsittande passformen formar sig perfekt efter kroppens kurvor, så att de känns som en andra hud. Dessutom har de ett elastiskt midjeband för optimalt stöd under de mest intensiva rörelserna.

Förutom sin tekniska prestanda utmärker sig Turbo Hombre Rise And Swim simdräktsunderdelar också genom sin moderna, dynamiska design. Med sina klara färger och "Rise And Swim"-tryck ger de en stilfull touch till din simoutfit. Oavsett om det gäller intensiv träning eller en tävling, kommer dessa simdräktsbyxor att följa dig under alla dina simningspass.

Förutom att vara bekväma och moderiktiga är dessa badbyxor också slitstarka. Tack vare att de är klor- och saltvattenbeständiga behåller de sin form och sina livfulla färger även efter många tvättar. Dessutom torkar de snabbt för optimal komfort varje gång.

Oavsett om du är en amatör eller en erfaren simmare, kommer Turbo Hombre Rise And Swim simdräktsbottnar att ge dig en känsla av lätthet och komfort utan att kompromissa med prestanda. Så kom igen, lita på Turbo för dina nästa simdräktsbyxor!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 7301711-0099
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen