Underdel för baddräkt Turbo Futur Heroes 2016

Underdel för baddräkt Turbo Futur Heroes 2016

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Upptäck baddräktens underdel Turbo Futur Heroes 2016, ett måste för dina simturer med sin unika stil från Turbo.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Futur Heroes 2016

Turbo Futur Heroes 2016 underdel till simdräkt är det perfekta valet för tous ivriga simmare som vill ha ultimat prestanda i vattnet. Dessa badbyxor är designade av det välkända varumärket Turbo och är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet.

Badbyxorna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort och hållbarhet. Den åtsittande passformen följer kroppens konturer för total rörelsefrihet i vattnet. Platta sömmar förhindrar skav och säkerställer en perfekt passform för varje simtur.

Den futuristiska, heroiska designen på dessa badbyxor Turbo kommer inte att gå obemärkt förbi vid poolkanten. Med sina klara färger och djärva tryck kommer du garanterat att sticka ut och göra ett unikt stiluttalande. Oavsett om du är en tävlingssimmare eller bara en simentusiast, är dessa badbyxor det perfekta valet för alla dina träningspass.

Den här underdelen till Turbo är inte bara snygg, utan har också den senaste tekniken för maximal prestanda. Det klor- och havsvattenbeständiga tyget gör att du kan använda dem om och om igen utan att de tappar form eller färg. Dessutom är den rapide torr, vilket gör den till det perfekta valet för flera simpass i rad.

Oavsett om du simmar i öppet vatten eller i poolen, är Turbo Futur Heroes 2016 simdräktsunderdelar den perfekta partnern för att uppnå dina simningsmål. Så vänta inte längre, lägg till dessa badbyxor i din badklädeskollektion och ta dig till vattnet med stil och självförtroende!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 730230-0007
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen