Underdel för baddräkt Turbo Dangerous

Underdel för baddräkt Turbo Dangerous

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Maximera din simning med Turbo Dangerous baddräktsbyxor, designade av det berömda märket Turbo.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Dangerous

Turbo Dangerous baddräktsunderdelar är designade för passionerade simmare som söker exceptionell prestanda. Varumärket Turbo, som är känt över hela världen för sina högkvalitativa produkter, har återigen visat sin expertis genom att skapa baddräktsunderdelar som kombinerar stil och prestanda till perfektion.

Dessa badbyxor är speciellt utformade för simning och tillverkade av högkvalitativa material som erbjuder exceptionell klorresistens och hållbarhet. Så du kan njuta av dina träningspass utan att oroa dig för att dina badkläder slits ut.

Den unika designen på Turbo Dangerous badbyxor är både modern och snygg, med ett djärvt grafiskt mönster som inte kommer att gå obemärkt förbi vid poolkanten. Dessutom ger den smala passformen optimal komfort och stöd, så att du kan koncentrera dig helt på din prestation.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer Turbo Dangerous simdräktsunderdelar att vara en bra allierad för att förbättra din prestation i vattnet. Deras ergonomiska design och andningsbara tyg ger total rörelsefrihet, så att du kan uppnå dina mål med självförtroende.

Låt inte din simdräkt begränsa din potential i vattnet. Välj Turbo Dangerous swimwear bottoms och upptäck ett nytt sätt att simma, med stil och prestanda. Dessa simdräktsbottnar finns i en mängd olika storlekar och färger och är ett måste för tous ivriga simmare. Vänta inte längre, gå med i Turbo community och fördjupa dig i excellens med Turbo Dangerous badbyxor.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 730245-0007
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen