Underdel för baddräkt Turbo Hombre Yeah-yeah

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Yeah-yeah
Börjar på: 367,28 kr
Upptäck Turbo Hombre Yeah-yeah, de perfekta underbyxorna för dina simpass. Bekväma, högpresterande och snygga!
Franska storlekar som standard
Börjar på: 367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Yeah-yeah

Upptäck den ultimata komforten och stilen med Turbo Hombre Yeah-Yeah baddräktsbyxor. Dessa badbyxor är designade av det världsberömda sportmärket Turbo och är perfekta för simentusiaster som letar efter en trendig look och oöverträffad prestanda.

Badbyxorna är tillverkade av högkvalitativa material och ger perfekt passform och stor rörelsefrihet i vattnet. Det klassiska snittet och den livfulla "Yeah-Yeah"-färgen gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om du tränar eller kopplar av på stranden.

Turbo Hombre Yeah-Yeah baddräktsbyxor har också Turbo Fast Dry-teknik, som torkar rapide och håller dig bekväm hela dagen. Dessutom garanterar det klor- och UV-beständiga tyget långvarig hållbarhet, så att du kan njuta av dina simningspass med tillförsikt.

Med Turbo Hombre Yeah-Yeah simdräktsunderdelar behöver stilen inte gå ut över prestandan. Med sin eleganta design och högkvalitativa finish kommer du att kunna sticka ut vid poolkanten samtidigt som du förbättrar din prestanda i vattnet.

Leta inte längre än Turbo Hombre Yeah-Yeah för det perfekta valet för ivriga simmare som letar efter en högkvalitativ produkt som kombinerar komfort, stil och prestanda. Så fortsätt och lägg till dem i din samling nu!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 7302611-0006
Färg kunglig
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen