Underdel för baddräkt Turbo Hombre New Zealand Trail-mask 2017

Underdel för baddräkt Turbo Hombre New Zealand Trail-mask 2017
Börjar på: 367,28 kr
Ta dig an vågorna med stil med Turbo Hombre New Zealand Trail-mask 2017 baddräktsbyxor, designade för simning.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Hombre New Zealand Trail-mask 2017

Turbo Hombre New Zealand Trail-mask 2017 baddräktsbottnar är det perfekta valet för ivriga simmare som letar efter prestanda, komfort och stil allt i ett.

Dessa badbyxor tillverkas av det kända märket Turbo, som är känt för sina kvalitetsprodukter för simning, och är den perfekta blandningen av funktionalitet och design. Med sitt unika mönster inspirerat av det nyzeeländska landskapet kommer de att få dig att sticka ut vid poolkanten eller under dina träningspass i öppet vatten.

Dessa badbyxor är utformade för optimal prestanda och är tillverkade av klor- och UV-beständigt tyg som garanterar en lång livslängd för din baddräkt. Dessutom har de en åtsittande, bekväm passform som gör att du kan röra dig i vattnet utan begränsningar.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer dessa simdräktsunderdelar att uppfylla tous dina behov. Perfekt för intensiva träningspass i poolen, men också för tävlingar i öppet vatten. Med sin torkteknik ( rapide) kommer du att kunna ta dig igenom dina simningspass snabbt utan att behöva oroa dig för din baddräkt.

Som simmare vet du hur viktigt det är att ha en högkvalitativ baddräkt som kan hålla jämna steg med dina rörelser. Med Turbo Hombre New Zealand Trail-mask 2017 swimwear bottoms kan du vara säker på att få en toppmodern produkt som uppfyller alla dina förväntningar.

Njut av dina träningspass och tävlingar i fullständigt förtroende med dessa simdräktsunderdelar från Turbo, utformade speciellt för krävande simmare. Låt inte din utrustning sakta ner dig, välj Turbo för optimal prestanda i vattnet.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 7303221-0009
Färg negro
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen