Underdel för baddräkt Turbo Hombre Bali Tribal Italia

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Bali Tribal Italia
Börjar på: 367,28 kr
Anta tribal-stilen med Turbo Hombre Bali baddräktsbyxor, perfekt för dina simsessioner i Italie-läge.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Bali Tribal Italia

Underdelen till Turbo Hombre Bali Tribal Italia baddräkt är det perfekta valet för simmare på alla nivåer tous. Med sin exotiska och tribal design inspirerad avItalie kommer den att få dig att känna dig som en riktig champion i vattnet.

Dessa underdelar tillverkas av det kända märket Turbo och kombinerar kvalitet och stil för att ge dig optimal prestanda under dina simningspass. De är utformade för att anpassa sig till din kropp och erbjuda absolut komfort, så att du kan koncentrera dig på din teknik och dina rörelser utan obehag.

Oavsett om du är en tävlingssimmare eller bara letar efter en snygg simdräkt för dina träningspass, kommer Turbo Hombre Bali Tribal Italia att vara din idealiska allierade. Det klor- och slitstarka tyget garanterar hållbarhet, medan den unika designen får dig att sticka ut från mängden.

Med sin smala passform och platta sömmar erbjuder dessa badbyxor stor rörelsefrihet och en känsla av andra hud. De har också ett resårband i midjan för perfekt passform och en dragsko för skräddarsydd passform.

Oavsett om du tränar i poolen eller njuter av en dag på stranden, kommer Turbo Hombre Bali Tribal Italia badbyxor att följa med dig i alla dina vattenaktiviteter. Så vänta inte längre, unna dig denna unika baddräkt och gör ett plask i vattnet!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 7303301-0008
Färg rojo
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen