Underdel för baddräkt Turbo Hombre Tribu

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Tribu
Börjar på: 367,28 kr
Upptäck Turbo Hombre Tribu badbyxor, bekväma och högpresterande för simning. Ett måste för sportfans!
Franska storlekar som standard
Börjar på: 367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Tribu

Turbo Hombre Tribu badbyxor är det perfekta valet för tous badälskare som letar efter komfort och stil. Dessa badbyxor är designade av det välkända märket Turbo och kombinerar kvalitet, teknik och design för att uppfylla alla dina förväntningar.

Dessa badbyxor är tillverkade av högkvalitativa material och har en åtsittande passform som anpassar sig perfekt till din kropp för total rörelsefrihet i vattnet. Tekniken Turbo ger maximal motståndskraft mot klor och havsvatten, vilket garanterar att dina badkläder håller längre.

Den unika designen på Hombre Tribu -kollektionen kommer att få dig att lägga märke till dig vid poolkanten. Med sitt färgglada tribaltryck ger du dina badkläder en touch av stil. Dessutom garanterar de platta sömmarna och det elastiska midjebandet optimal komfort under hela simningspasset.

Oavsett om du är en tillfällig simmare eller en erfaren idrottare är Turbo Hombre Tribu baddräktsbyxor ett måste för alla dina vattenaktiviteter. Så sätt igång, lita på Turbo för att stödja din sportprestanda och hävda din stil med dessa trendiga, högpresterande badbyxor.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 7303551-0005
Färg verde
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen