Underdel för baddräkt Turbo Hombre Sirene

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Sirene
Börjar på: 367,28 kr
Boosta din simträning med Turbo Hombre Sirene simdräktsbyxor, den perfekta kombinationen av prestanda och stil.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Hombre Sirene

Turbo Hombre Sirene baddräktsbyxor är det perfekta tillbehöret för ivriga simmare. Dessa badbyxor är designade av det kända märket Turbo och kombinerar stil, komfort och prestanda.

Badbyxorna är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att tåla klorerat vatten och UV-strålar, vilket garanterar en lång livslängd. Den åtsittande passformen formar sig perfekt efter kroppen och ger maximal rörelsefrihet i vattnet.

Tack vare den sjöjungfruinspirerade designen ger dessa badbyxor en touch av originalitet och fantasi till din baddräkt. De klara färgerna och de iögonfallande mönstren kommer inte att gå obemärkta förbi i poolen eller på stranden.

Men dessa badbyxor är inte bara estetiskt tilltalande, de är också utformade för att förbättra din prestation. Dess kompressionstyg hjälper till att minska muskeltrötthet och öka hastigheten ochendurance i vattnet.

Oavsett om du är en tävlingssimmare eller bara letar efter en bekväm och snygg baddräkt, är Turbo Hombre Sirene baddräktsunderdel det perfekta valet. Så vänta inte längre och lägg till den i din badklädeskollektion idag!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 7305201-0007
Färg Marino
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen