Underdel för baddräkt Turbo Catalunya Painting

Underdel för baddräkt Turbo Catalunya Painting

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Dyk ner i elegansen med Turbo Catalunya Painting badbyxor, perfekt för dina simturer.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Catalunya Painting

Turbo Catalunya Painting baddräktsbyxor är det perfekta valet för simmare som älskar att simma. Dessa badbyxor är designade av det berömda märket Turbo, känt för sin expertis inom sportkläder, och kombinerar stil och prestanda.

Med sitt färgstarka tryck inspirerat av den berömda konstnären Salvador Dali är Turbo Catalunya Painting ett riktigt mästerverk att bära under dina simträningspass eller tävlingar. Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder den optimal komfort och total rörelsefrihet.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, kommer dessa badbyxor att passa dig perfekt tack vare sin åtsittande, elastiska skärning. Dessutom är de klorresistenta, vilket gör dem till ett hållbart och pålitligt val för alla dina simsessioner.

Förutom att se bra ut är Turbo Catalunya Painting också mycket funktionell. Den har ett meshfoder för optimalt stöd och ett elastiskt midjeband för exakt passform. Dessutom torkar den snabbt så att du kan hålla dig bekväm under hela träningspasset.

Oavsett om du är en ivrig tävlingssimmare eller bara letar efter en kvalitetssimdräkt för dina träningspass, är Turbo Catalunya Painting simdräktsbottnar ett måste-ha-val. Så tveka inte, lägg till dem i din sportklädeskollektion nu!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 730586-0006
Färg kunglig
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen