Badbyxor Turbo Tunel

Badbyxor Turbo Tunel

Börjar på: 452,98 kr

451,02 kr

Upptäck den ultimata komforten och prestandan med Turbo Tunel swim boxershorts, designade för simmare på alla nivåer tous.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 452,98 kr

451,02 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor Turbo Tunel

Upptäck ultimat komfort och oöverträffad stil med Boxer Turbo Tunel baddräkt. Denna baddräkt är designad av det kända märket Turbo och är speciellt framtagen för passionerade simmare som vill ha maximal prestanda i vattnet.

Denna boxer baddräkt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder en perfekt passform och total rörelsefrihet för den ultimata simupplevelsen. Den avancerade tekniken i Turbo garanterar maximal motståndskraft mot klor och solljus, så att din baddräkt förblir så bra som ny även efter många timmars användning.

Den eleganta, moderna designen på Boxer Turbo Tunel gör den till det perfekta valet för tous simstilar. Oavsett om du är tävlingssimmare eller fritidssimmare kommer denna baddräkt att följa med dig på alla dina vattenäventyr.

Tunneln Turbo på sidan av baddräkten ger en unik touch av stil och lägger till ett stänk av färg till din outfit. Dessutom garanterar de platta sömmarna och det elastiska midjebandet optimal komfort och förhindrar hudirritation, även under de mest intensiva träningspassen.

Låt inte en vanlig simdräkt hålla dig tillbaka i din prestation. Välj Boxer Turbo Tunel och upptäck en ny dimension av komfort och stil i vattnet. Beställ din nu och bli en del av Turbo community av passionerade simmare.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 73103518-0001
Färg gul
Färg Gul
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen