Badbyxor för barn Turbo Party Azteca

Badbyxor för barn Turbo Party Azteca

Börjar på: 440,74 kr

355,77 kr

-19%
Upptäck badbyxorna för barn Turbo Party Azteca för en rolig och färgglad touch på dina simpass junior.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

355,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor för barn Turbo Party Azteca

Turbo Party Azteca Children's Swim Brief är ett måste för tous unga simentusiaster. Med sin livfulla, färgglada design är denna baddräkt från Turbo perfekt för barn som vill ha äventyr och skoj i vattnet.

Dessa badbyxor är tillverkade av det kända varumärket Turbo och är utformade för att erbjuda ultimat komfort och optimal prestanda. Utskärningen junior är perfekt för unga simmare i vardande. Med sitt lätta men ändå motståndskraftiga tyg begränsar denna baddräkt inte rörelsen och ger total rörelsefrihet i vattnet.

Azteca-designen är inspirerad av traditionella sydamerikanska stammotiv och ger dessa badbyxor en unik touch av stil. De klara färgerna och de geometriska mönstren gör denna baddräkt till ett riktigt blickfång i poolen eller på stranden.

Förutom att vara moderiktig är baddräkten Turbo Party Azteca också extremt hållbar. Den är klor- och UV-resistent, vilket gör den till ett perfekt val för regelbunden användning vid poolen eller på stranden. Dessutom torkar den snabbt, vilket är praktiskt för barn som alltid har bråttom att komma tillbaka i vattnet.

Oavsett om det gäller simlektioner, strandsemestrar eller att bara ha kul vid poolen är Turbo Party Azteca badbyxor för barn det perfekta valet för din unga simmare. Ge dem denna kvalitetsbaddräkt och gör varje simtur till en riktig fest!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 73129122-0006
Färg kunglig
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior