Badbyxor för barn Turbo Lucky-egypt

Badbyxor för barn Turbo Lucky-egypt

Börjar på: 440,74 kr

355,77 kr

-19%
Badbyxor för barn Turbo Lucky-egypt, perfekt för unga simmare med en passion för simning och stil.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

355,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor för barn Turbo Lucky-egypt

Upptäck badkalsongerna för barn Turbo Lucky-egypt, ett måste för unga simmare med en passion för simning! Designad av Turbo, det ledande märket för sportbadkläder, är dessa badkalsonger speciellt utformade för barn i kategorin Junior. Med sin design inspirerad av den antikaÉgypte kommer denna baddräkt att ge en touch av originalitet och lycka till alla dina simsessioner.

Turbo Lucky-egypt badkalsonger för barn är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder enastående komfort och rörelsefrihet. Det klor- och saltvattenresistenta tyget garanterar exceptionell hållbarhet, även efter många användningar. Dessutom säkerställer den åtsittande passformen och den optimala elasticiteten att baddräkten sitter perfekt utan att begränsa ditt barns rörelser.

Oavsett om det gäller intensiva träningspass eller tävlingar är dessa badbyxor från Turbo det perfekta valet för unga simmare. Tack vare sin kompressionsteknik främjar den bättre blodcirkulation och förbättrar prestandan i vattnet. Ditt barn kommer att känna sig bekvämt och självsäkert, redo att ta sig an tous alla utmaningar.

Förutom den tekniska prestandan har Turbo Lucky-egypt children's swim brief en unik stil. De färgglada egyptiska motiven ger en touch av fantasi till denna baddräkt. Ditt barn kommer att älska att bära den och kommer att vara stolt över att representera varumärket Turbo vid poolen.

Leta inte längre, ge ditt barn de bästa badkläderna för simning med Turbo Lucky-egypt badkalsonger för barn. Med sin komfort, hållbarhet och makalösa stil kommer den att tilltala unga simmare som söker prestanda och stil. Beställ dem nu och se ditt barn skina i vattnet!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 73129522-0005
Färg verde
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Junior