Badbyxor för barn Turbo Head-spider

Badbyxor för barn Turbo Head-spider
Börjar på: 318,31 kr
Förbättra ditt barns stil med Turbo Head-spider Junior swim brief för ultimat simprestanda.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 318,31 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor för barn Turbo Head-spider

Turbo Head-spider badkalsonger för barn är det perfekta valet för din unga simmare. Designad av det kända varumärket Turbo är dessa badkalsonger speciellt framtagna för juniora simentusiaster. Med sin unika design inspirerad av spindlarnas värld kommer ditt barn säkert att sticka ut under träningspass och tävlingar.

Varumärket Turbo är känt för sina högkvalitativa produkter, och dessa badbyxor är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort och hållbarhet. Ditt barn kommer att kunna bära dem om och om igen utan att de förlorar sin form eller färg.

Tack vare den åtsittande passformen och stretchmaterialet ger dessa badbyxor stor rörelsefrihet, vilket gör att ditt barn kan simma utan obehag. Dessutom är tyget motståndskraftigt mot klor och UV-strålar, vilket gör det till ett perfekt val för användning i poolen eller utomhus.

Oavsett om ditt barn simmar för skojs skull eller tävlingssimmar, kommer dessa badbyxor från Turbo att vara deras perfekta allierade. Den dynamiska, originella designen kommer att göra träningen roligare och öka motivationen.

Kort sagt, Turbo Head-spider badkalsonger för barn är ett måste för unga simmare. Lita på kvaliteten och expertisen hos varumärket Turbo för att utrusta ditt barn med den bästa simutrustningen. Så vänta inte längre och ge ditt barn de bästa badkalsongerna så att de kan prestera i vattnet med stil och komfort!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 731429122-0006
Färg kunglig
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior