Underdel för baddräkt Turbo Japan-Bird-2024

Underdel för baddräkt Turbo Japan-Bird-2024

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Upptäck den unika stilen hos Turbo Japan-Bird-2024 baddräktsbyxor, designade för simmare med en passion för prestanda och mode.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Japan-Bird-2024

Turbo Japan-Bird-2024 baddräktsbyxor är det perfekta valet för alla simmare med en passion för vatten. Dessa badbyxor är designade av det kända märket Turbo och kombinerar stil och prestanda till perfektion.

Den unika designen på dessa badbyxor är inspirerad av de berömda japanska fåglarna, vilket ger en touch av färg och fantasi till din baddräkt. Men låt inte det lekfulla utseendet lura dig, eftersom dessa badbyxor har utformats speciellt för att förbättra din prestanda i vattnet.

De är tillverkade av högkvalitativt tyg och erbjuder en bekväm passform och stor rörelsefrihet. Oavsett om du simmar i poolen eller havet kommer du att känna dig bekväm och självsäker i dessa badbyxor Turbo. Dessutom garanterar klorresistensen exceptionell hållbarhet, så att du kan njuta av dessa badbyxor säsong efter säsong.

Dessa badbyxor är inte bara praktiska, de är också snygga. Med sina klara färger och unika design kommer du garanterat att sticka ut från mängden vid poolkanten. De matchar också perfekt med baddräktens topp Turbo Japan-Bird-2024 för en komplett och harmonisk look.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, är Turbo Japan-Bird-2024 simdräktsunderdel ett viktigt val för alla dina simningspass. Vänta inte längre och lägg till dem i din badklädeskollektion nu!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 731697-0006
Färg kunglig
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen