Underdel för baddräkt Turbo Poseidon God

Underdel för baddräkt Turbo Poseidon God

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Upptäck den ultimata komforten hos Turbo med Poseidon God baddräktsunderdelar, för optimal simning.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Poseidon God

Upptäck Turbo Poseidon God badbyxor, ett måste för tous simentusiaster! Dessa badbyxor tillverkas av det kända märket Turbo och är utformade för att ge enastående komfort och prestanda under dina träningspass eller tävlingar.

Den unika designen på dessa badbyxor är inspirerad av den grekiska havsguden Poseidon och hans legendariska kraft. De livfulla färgerna och de djärva våg- och treuddsmotiven kommer att få dig att se ut som en havsgud.

Byxorna är tillverkade av högkvalitativa material och har en åtsittande, bekväm passform som formar sig perfekt efter din kropp. MaxFit-tekniken Turbo garanterar maximal klorresistens och exceptionell hållbarhet, så att du kan njuta av din baddräkt under många simsessioner.

Dessutom andas tyget och torkar snabbt rapide, så att du håller dig torr och bekväm under hela träningspasset. Platta sömmar minskar skav och ger en andra hudkänsla, medan det elastiska midjebandet säkerställer en säker och bekväm passform.

Oavsett om du är en nybörjare eller ett erfaret proffs, kommer Turbo Poseidon God simdräktsbottnar att följa med dig i alla dina vattenföreställningar. Så vänta inte längre och låt dig förföras av dessa exceptionella baddräktsbottnar, tillgängliga nu!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 731819-0007
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen