Barnens Jammer Turbo

Barnens Jammer Turbo
Börjar på: 385,65 kr
Öka ditt barns prestationsförmåga med Jammer Turbo , designad av Turbo för unga simmare.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 385,65 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Barnens Jammer Turbo

Barnbaddräkten Jammer Turbo är det perfekta valet för unga simmare i vardande. Världens ledande sportmärke, Turbo, har skapat en baddräkt som är speciellt utformad för barn med en passion för simning. Med sin snygga design och överlägsna kvalitet är Jammer Turbo baddräkt för barn den perfekta följeslagaren för träningspass eller tävlingar.

Den här baddräkten är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar optimal komfort och total rörelsefrihet i vattnet. Tack vare sin åtsittande passform formar den sig perfekt efter ditt barns kropp och gör det möjligt för barnet att simma enkelt och effektivt. Dessutom ger Turbo Compression-tekniken optimalt muskelstöd, vilket bidrar till att förbättra prestationen och minska muskeltröttheten.

Barnbaddräkten Jammer Turbo är utformad för juniora simmare, med en storlek och längd som passar deras växande kroppar. Den har också ett meshfoder som ger en torr rapide och sval känsla hela dagen.

Förutom sin exceptionella prestanda är denna baddräkt också snygg. Den färgglada, dynamiska designen med Turbo -logotypen tryckt i stort format på sidan gör den till ett trendigt val för unga simmare. Den finns i en mängd olika ljusa färger för att passa tous smak.

Jammer Turbo baddräkt för barn är ett pålitligt och hållbart val för barn som tar sin passion för simning på allvar. Med den här baddräkten kan de koncentrera sig på sin teknik och sina mål utan att oroa sig för sin klädsel. Så varsågod, ge ditt barn det bästa med Jammer Turbo baddräkt för barn från Turbo.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 79073822-0903
Färg negro/blanco
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior