Underdel för baddräkt Turbo

Underdel för baddräkt Turbo

Börjar på: 440,74 kr

424,46 kr

Boosta din prestation med Turbo badbyxor, designade av ett varumärke som är välkänt inom sportvärlden.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

424,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo

Turbo baddräktsbyxor är ett måste för tous badälskare. Dessa badbyxor tillverkas av det kända märket Turbo och kombinerar stil och prestanda för att ge dig en oöverträffad simupplevelse.

De är tillverkade av högkvalitativa material och är både mjuka och slitstarka, vilket ger optimal komfort samtidigt som de garanterar stark hållbarhet. Materialet ultra-léger och andas - gör att du kan röra dig fritt i vattnet utan att känna obehag.

Tack vare den åtsittande passformen och de platta sömmarna sitter dessa badbyxor perfekt på kroppen utan att skava. Det elastiska midjebandet och dragskon ger också extra stöd för optimal komfort.

Turbo badbyxor har också klorresistent teknik, vilket gör dem idealiska för regelbunden användning i poolen. Så du kan njuta av din simning utan att oroa dig för att dina badkläder slits ut i förtid.

Dessa badbyxor finns i en mängd ljusa, trendiga färger och kommer att få dig att sticka ut vid poolkanten. Oavsett om du tävlar eller bara tränar, kommer du säkert att fånga tous ögat med dessa baddräktsbottnar Turbo.

Kort sagt, Turbo badkläder underdelar är ett måste för tous ivriga simmare. Med sin överlägsna kvalitet, optimala komfort och unika stil, är det säkert att följa med dig på alla dina vattenäventyr. Titta inte längre än till Turbo och ta dig till vattnet med tillförsikt.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 79367-0007
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen