Barnens Jammer Turbo Desing Halloween Skulls

Barnens Jammer Turbo Desing Halloween Skulls
Börjar på: 385,65 kr
Förvandla ditt barn till en champion simmare med Turbo Desing Halloween Skulls, den perfekta simdräkten för ambitiösa unga idrottare.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 385,65 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Barnens Jammer Turbo Desing Halloween Skulls

Jammer Turbo Children's Halloween Skulls Design är det perfekta valet för unga simmare som vill göra ett plask i vattnet samtidigt som de är bekvämt klädda. Med sitt läskiga Halloween-skallemotiv är denna simdräkt perfekt för dem som gillar att sticka ut och skrämma konkurrenterna.

Tillverkad av det kända varumärket Turbo, har denna jammer utformats speciellt för små barn som tycker om att simma. Den har en åtsittande, bekväm passform och utmärkt klor- och solbeständighet. Ditt barn kommer att kunna njuta av den till fullo under träningspass eller tävlingar.

Det högkvalitativa tyget som används för denna jammer är mjukt och snabbtorkande, vilket gör det till ett praktiskt val för vattenaktiviteter. Dessutom har den ett UV-skydd som skyddar ditt barns känsliga hud från solens skadliga strålar.

Denna jammer är inte bara funktionell, den är snygg också. Dess Halloween-dödskallemotiv är perfekt för säsongen och kommer att ge en touch av fantasi och originalitet till ditt barns simturer. De kommer att vara stolta över att bära den och visa upp den för sina vänner.

Den här baddräkten finns i storlek junior och är perfekt för unga, växande simmare. Den är också lätt att ta hand om, bara att tvätta i kallt vatten efter användning.

Kort sagt, Jammer Turbo Design Halloween Skulls barnbaddräkt är det perfekta valet för unga simmare med en passion för simning och stil. Den erbjuder komfort, funktionalitet och originalitet och kommer att vara ett viktigt tillskott till deras simgarderob. Vänta inte längre och skaffa den här jammer nu så att ditt barn kan njuta av sina simturer med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 79386822-0009
Färg negro
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior