Underdel för baddräkt Turbo Margarita Cocktail

Underdel för baddräkt Turbo Margarita Cocktail

Börjar på: 440,74 kr

424,46 kr

Förbättra din simstil med Turbo Margarita Cocktail badbyxor - den ultimata kombinationen av prestanda och stil!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

424,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Margarita Cocktail

Upptäck våra helt nya baddräktsbyxor Turbo Margarita Cocktail, speciellt framtagna för simmare! De tillverkas av det berömda varumärket Turbo, specialister på badkläder, och erbjuder oöverträffad komfort och prestanda i vattnet.

Den unika designen på dessa badbyxor är inspirerad av den berömda tropiska drinkenMargarita Cocktail, med sina starka färger och originella mönster. Du kommer garanterat att sticka ut vid poolkanten med dessa trendiga sommarbyxor från look.

Men dessa badbyxor är inte bara snygga, de är också ultra slitstarka, tack vare att de är tillverkade av högkvalitativt tyg. Det är utformat för att motstå slitage och kemikalier i vattnet, så att det håller och håller.

Det är inte bara slitstarkt, det ger också stor rörelsefrihet tack vare den åtsittande, elastiska passformen. Det innebär att du kan koncentrera dig helt på din träning eller tävling utan att begränsas av din simdräkt.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, kommer dessa simdräktsbyxor från Turbo Margarita Cocktail att vara perfekta för alla dina simningspass. Så gå vidare och unna dig dessa unika simdräktsbyxor på look för att glänsa i vattnet!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 79448-0002
Färg grå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen