Underdel för baddräkt Turbo Bomberos Spain Hat

Underdel för baddräkt Turbo Bomberos Spain Hat

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Stå ut från mängden med baddräktens underdel Turbo Bomberos Spain Hat, det perfekta valet för simmare som älskar Turbo.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

436,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Bomberos Spain Hat

Turbo Bomberos Spain Hat badbyxor är ett måste för alla som gillar att simma och vill ha en unik och originell look. Med sin design inspirerad av de berömda spanska brandmännen, kommer dessa badbyxor att ge en touch av stil till dina träningspass eller avkoppling på stranden.

Varumärket Turbo är känt för sina kvalitetsprodukter, och dessa badbyxor är inget undantag. De är tillverkade av slitstarka, bekväma material som gör att du kan röra dig fritt i vattnet samtidigt som du får ett bekvämt stöd.

Oavsett om du är tävlingssimmare eller ligger vid poolkanten kommer dessa badbyxor att passa alla dina aktiviteter. Den klassiska skärningen och det elastiska midjebandet ger en perfekt passform för alla kroppsformer.

Förutom sin unika stil har denna simdräkt också Turbo-teknik, som optimerar prestandan genom att minska luftmotståndet i vattnet. Så att du kan koncentrera dig på dina rörelser utan att hindras av din simdräkt.

Turbo Bomberos Spain Hat underdel är ett perfekt val för simmare på alla nivåer tous som vill kombinera komfort, stil och prestanda. Så fortsätt, lägg till dem i din badklädeskollektion och låt de avundsjuka ögonen falla på dig nästa gång du träffar poolen eller stranden.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 79521-0009
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen