Ballong Arena Polo 2008

Ballong Arena Polo 2008

550,93 kr

394,82 kr

-28%
Upptäck Ballon Arena Polo 2008, designad av det kända märket Arena för krävande simentusiaster. Den ultimata poolupplevelsen!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ballong Arena Polo 2008

Bollen Arena Polo 2008 är ett måste för alla simentusiaster. Bollen är designad av det kända varumärket Arena och är speciellt utformad för vattenpolo och erbjuder oöverträffad kvalitet och prestanda.

Bollen är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig, vilket gör den till ett perfekt val för de mest krävande spelarna. Den unika designen och livfulla färgen gör den också till ett estetiskt tilltalande val för matcher och träningspass.

Tack vare sin perfekt balanserade storlek och vikt har Arena Polo 2008 Ball utmärkt manövrerbarhet i vattnet, vilket gör att spelarna kan koncentrera sig helt på sitt spel. Den strukturerade ytan ger ett bra grepp, även i våta förhållanden, för optimal precision och kontroll.

Bollen har utformats speciellt för vattenpolo och uppfyller de högsta kraven på vikt och storlek, vilket ger en rättvis spelupplevelse för alla spelare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare är Arena Polo 2008 -bollen det viktigaste tillbehöret för att förbättra din prestation i vattnet.

Låt inte din vattenpoloutrustning stå i vägen för din framgång. Välj Arena Polo 2008 Ball och upplev ett flytande, exakt och spännande spel. Beställ nu och anslut dig till det växande antalet spelare som är nöjda med kvaliteten och prestandan hos denna exceptionella boll.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 95202-39
Färg gul-svart
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen