Simplattor Arena

Simplattor Arena

Börjar på: 330,55 kr

257,09 kr

-22%
Förbättra din simprestanda med Arena pads, utformade för perfekt grepp och optimal träning.

Slut i lager

Beskrivning

Simplattor Arena

Upptäck Arena simdynor, det viktigaste tillbehöret för att förbättra din simteknik! Dessa pads tillverkas av det kända varumärket Arena och har utformats speciellt för prestationsinriktade simmare.

Tack vare sin ergonomiska form och materialet polypropylen ger dessa pads optimalt stöd och totalt motstånd. De passar perfekt i handen för ett bekvämt och säkert grepp. Så du kan arbeta med din styrka och endurance utan att riskera att förlora den under dina träningspass.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare kommer Arena simpaddlar att hjälpa dig att utvecklas. De hjälper dig att utveckla dina muskler och din koordination för effektivare och smidigare simning. Regelbunden användning hjälper dig också att stärka armar, axlar och rygg, vilket är viktigt för en bra simteknik.

Dessa pads är utformade för alla typer av simning och är ett viktigt verktyg för tävlingssimmare. De hjälper dig att förbättra din hastighet, endurance och kraft för att uppnå dina tävlingsmål. Men de är också idealiska för fritidssimmare som helt enkelt vill hålla sig i form och få ut det mesta av sina simpass.

När du väljer Arena simdynor väljer du kvalitet och prestanda. Varumärket Arena är känt över hela världen för sin högkvalitativa simutrustning, som används av många professionella idrottare. Så vänta inte längre, välj Arena för att utvecklas och nå din fulla potential i vattnet!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 95232-15
Färg 15 SILVER-SVART
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen