Underdel för baddräkt Speedo Eco Valmilton

Underdel för baddräkt Speedo Eco Valmilton

Börjar på: 501,95 kr

316,10 kr

-37%
Välj komfort och stil med Speedo Eco Valmilton baddräktsbyxor, designade för simning.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 501,95 kr

316,10 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Speedo Eco Valmilton

Underdelen till simdräkten Speedo Eco Valmilton är ett miljövänligt och högpresterande val för alla simmare. Med sin eleganta design och bekväma passform är den perfekt för dina simpass.

Dessa underställsbyxor tillverkas av det kända märket Speedo, som är känt för sina kvalitetsprodukter, och är utformade för att ge dig optimal rörelsefrihet i vattnet. Tack vare stretchmaterialet anpassar de sig perfekt till din kropp och gör det enkelt för dig att röra dig.

Men det är inte allt, dessa badbyxor är också miljövänliga. De är tillverkade av hållbara och återvunna material och bidrar till att skydda miljön samtidigt som de ger dig enastående prestanda. Så du kan vara stolt över ditt val och simma med gott samvete.

Förutom sin kvalitet och ekologiska påverkan är Speedo Eco Valmilton baddräktsunderdel också mycket estetiskt tilltalande. Med sina klara färger och moderna tryck ser du bra ut vid poolkanten på look.

Så oavsett om du är en tävlingssimmare eller bara letar efter en bekväm, hållbar baddräkt, är Speedo Eco Valmilton badbyxor det perfekta valet för dig. Vänta inte längre med att lägga till den till din badklädeskollektion och njut av dess många fördelar. Beställ dem nu och gör dem till din favoritsimningspartner!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003031-16880
Färg bla/gre
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen