Badbyxor Arena M Byor Evo

Badbyxor Arena M Byor Evo

Börjar på: 465,22 kr

345,98 kr

-26%
Dyk ner i komfort med Boxer swim Arena M Byor Evo, det perfekta valet för dina simpass.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 465,22 kr

345,98 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor Arena M Byor Evo

boxer baddräkt Arena M Byor Evo är det perfekta valet för alla ivriga simmare. Denna boxer baddräkt är designad av det berömda märket Arena och kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig en oöverträffad simupplevelse.

Denna boxer baddräkt är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och hållbar, vilket ger optimal komfort samtidigt som du garanteras total rörelsefrihet i vattnet. Den åtsittande passformen omsluter din kropp som en andra hud, så att du kan koncentrera dig helt på din prestation.

boxer Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare är Arena M Byor Evo baddräkt lämplig för alla nivåer av träning. Med MaxLife-teknik är den klor-, sol- och slitstark, vilket garanterar exceptionell hållbarhet för att följa med din träning och tävlingar under lång tid framöver.

Den eleganta, moderna designen på boxer gör den också till ett perfekt val för simning utomhus eller för att slappna av vid poolen. Den distinkta Arena -logotypen och de klara färgerna ger en touch av stil till dina simkläder.

boxer Baddräkten Arena M Byor Evo finns i flera storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för alla simmare som vill ha komfort, prestanda och stil. Låt inget stoppa dig i din strävan efter seger med denna högkvalitativa boxer baddräkt. Beställ din nu och fördjupa dig i excellens med Arena.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006477-540
Färg svart-kalypso-korall
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1