2-delad baddräkt för kvinnor Arena Dreamy Energy

2-delad baddräkt för kvinnor Arena Dreamy Energy

Börjar på: 489,71 kr

367,28 kr

-25%
Dyk ner i stil med den 2-delade baddräkten för damer Arena Dreamy Energy - det perfekta valet för simning.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

367,28 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

2-delad baddräkt för kvinnor Arena Dreamy Energy

Upptäck den 2-delade simdräkten för damer Arena Dreamy Energy, designad för passionerade simmare som letar efter prestanda och stil. Denna baddräkt från det kända märket Arena är speciellt utformad för kvinnor som vill känna sig bekväma och självsäkra i vattnet.

Med sin moderna, eleganta design är denna simdräkt gjord för att följa med dig på alla dina simpass. Oavsett om du gör varv i poolen eller tränar i öppet vatten, kommer Arena Dreamy Energy simdräkten att erbjuda dig optimal komfort och total rörelsefrihet.

Denna simdräkt är tillverkad av högkvalitativa material och är klor- och solbeständig, vilket gör den till ett perfekt val för regelbunden användning. Dessutom ger den perfekta passformen och de platta sömmarna optimalt stöd för kroppen, så att du kan koncentrera dig helt på din prestation utan att oroa dig för din outfit.

Arena Dreamy Energy 2-delad baddräkt för kvinnor har också MaxLife-teknik, som ger utmärkt motståndskraft mot slitage och exceptionell hållbarhet. Så du kan njuta av din baddräkt under många säsonger utan att den förlorar sin form eller färg.

Förutom att vara praktisk och högpresterande ser denna baddräkt också bra ut. Med sina livfulla färger och dynamiska mönster kommer den garanterat att få dig att sticka ut vid poolkanten. Du kommer att känna dig självsäker och snygg i denna Arena baddräkt, som kommer att framhäva din figur.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren simmare, kommer Arena Dreamy Energy 2-delad simdräkt för kvinnor att vara din idealiska allierade för dina träningspass och tävlingar. Så vänta inte längre och lägg till den i din sportgarderob idag!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006664-540
Färg tillbaka/svartflytande
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen