Badbyxor med låg skärning Arena Overview

Badbyxor med låg skärning Arena Overview

Börjar på: 563,17 kr

422,38 kr

-25%
Upptäck Boxer låg midja simning Arena Overview, det perfekta valet för simning entusiaster. Tillverkad av Arena.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 563,17 kr

422,38 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor med låg skärning Arena Overview

"Boxer low waist swimming Arena Overview" är ett viktigt val för alla simmare med en passion för simning. Tillverkad av det kända märket Arena, denna boxer är speciellt utformad för att erbjuda komfort och prestanda under dina simträningspass eller tävlingar.

Denna boxer är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och bekväm. Det lågt sittande midjebandet ger en åtsittande passform och rörelsefrihet så att du kan koncentrera dig helt på din prestation i vattnet.

Den eleganta, moderna designen på boxer passar perfekt för simning. Den finns i en mängd olika ljusa, livfulla färger, så att du kan välja den som bäst passar din stil och personlighet.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer denna boxer att följa med dig på alla dina simpass. Tack vare sin förmåga att torka snabbt håller den dig torr under dina intensiva träningspass. Dessutom förlänger dess klorresistens dess livslängd, vilket gör det till en långvarig investering för dina sportaktiviteter.

Lita på att Arena förser dig med en högkvalitativ produkt som är skräddarsydd för dina simningsbehov. Låt inte din utrustning hålla dig tillbaka i dina framsteg, välj "Boxer low waist swimming Arena Overview" och pressa dina gränser i vattnet!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006668-510
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen