Badbyxor Arena Dreamy

Badbyxor Arena Dreamy

Börjar på: 404,01 kr

305,46 kr

-24%
Ta dig till vattnet med stil med Boxer Swim Arena Dreamy, den perfekta kombinationen av prestanda och komfort för dina simningspass!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 404,01 kr

305,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor Arena Dreamy

boxer baddräkt Arena Dreamy är det perfekta valet för simmare som letar efter prestanda och komfort. Denna boxer är designad av det kända märket Arena och har en åtsittande passform och snygg design för att följa med dig på dina simträningspass och tävlingar.

boxer är tillverkad av högkvalitativa material och ger dig en känsla av lätthet och rörelsefrihet i vattnet. Det klor- och slitstarka tyget garanterar långvarig hållbarhet, även efter många träningspass.

Den eleganta designen på boxer Dreamy är inspirerad av simningens värld och kommer garanterat att få dig att sticka ut vid poolkanten. Finns i en rad olika färger, det finns gott om valmöjligheter för en unik, personlig look.

Tack vare sin smala passform ger denna boxer optimalt stöd för maximal prestanda i vattnet. Det elastiska midjebandet ger en bekväm passform utan att glida, så att du kan koncentrera dig helt på din simning.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare är Arena Dreamy swimming boxer ett perfekt val för att följa med dig på dina träningspass och tävlingar. Förlita dig på kvaliteten och expertisen hos varumärket Arena för att förbättra din prestation i vattnet. Beställ din nu och gör dig redo att förverkliga dina simdrömmar.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006704-580
Färg svart/turq
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen