Underdel för baddräkt Speedo Eco Medley

Underdel för baddräkt Speedo Eco Medley

Börjar på: 391,77 kr

250,24 kr

-36%
Välj komfort och prestanda med Speedo Eco Medley baddräktsunderdelar, perfekt för dina simpass.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 391,77 kr

250,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Speedo Eco Medley

Speedo Eco Medley baddräktsbyxor är det perfekta valet för simentusiaster. De tillverkas av det kända badklädesmärket Speedo och är utformade för att erbjuda både stil och prestanda.

De är tillverkade av återvunnet material och är både slitstarka och miljövänliga. Så du kan njuta av dina simningspass med vetskapen om att du hjälper till att skydda vår planet.

Designen på Speedo Eco Medley badbyxor är både elegant och sportig, med en smal passform för total rörelsefrihet i vattnet. Det elastiska midjebandet och dragskon ger en perfekt passform så att du kan koncentrera dig helt på din prestation.

Det klorresistenta tyget garanterar en längre livslängd för dina baddräktsbyxor, medan den lätta, bekväma designen gör att du kan simma utan obehag. Dessutom har Speedo Eco Medley badbyxor Speedo Endurance+-teknik, som ger utmärkt motståndskraft mot slitage, rivning och pilling.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, garanterar Speedo Eco Medley badbyxor dig oöverträffad komfort och prestanda i vattnet. Så vänta inte längre, skaffa dessa högkvalitativa badbyxor nu för dina simningspass.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 11354-16904
Färg bla/blå
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen