Kort Helly Hansen Newport

Kort Helly Hansen Newport
Börjar på: 612,14 kr
Shortsen Newport från Helly Hansen är perfekta för båtlivet och kombinerar komfort och prestanda för en exceptionell seglingsupplevelse.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 612,14 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Helly Hansen Newport

Shortsen Helly Hansen Newport är ett måste för alla vattensportentusiaster. Shortsen är designade av det prestigefyllda varumärket Helly Hansen och kombinerar perfekt stil och prestanda för en oöverträffad seglingsupplevelse.

Shortsen är tillverkade av de finaste materialen och känns lätta och bekväma samtidigt som de är otroligt slitstarka. Den ergonomiska designen och den smala passformen följer kroppens rörelser perfekt för total rörelsefrihet. Oavsett om du seglar eller ägnar dig åt vattenaktiviteter kommer du alltid att känna dig bekväm och ha kontroll tack vare dessa shorts.

Shortsen Helly Hansen Newport har också Helly Tech Performance-teknik, vilket gör dem både vattentäta och andningsbara. Så du kan möta elementen med tillförsikt och veta att du kommer att hålla dig torr och bekväm under hela dagen till sjöss.

För extra säkerhet har dessa shorts sidofickor med dragkedja för att hålla dina värdesaker säkra, plus reflekterande remsor för bättre synlighet i dåliga ljusförhållanden.

Oavsett om du seglar på havet eller i sötvatten är shortsen Helly Hansen Newport det perfekta valet för alla dina nautiska äventyr. Med sin snygga design och överlägsna kvalitet är det den perfekta shortsen för båtentusiaster som letar efter både stil och funktionalitet.

Så vänta inte längre, lägg vantarna på Helly Hansen Newport shorts nu och njut av en oslagbar seglingsupplevelse. Oavsett om du är en erfaren seglare eller en nybörjare som letar efter äventyr, kommer dessa shorts att vara din bästa allierade på vattnet. Beställ dem idag och gör dig redo att segla med stil och komfort!

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 34296-627
Färg ljusblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen