Underdel för baddräkt Turbo H2O

Underdel för baddräkt Turbo H2O
Börjar på: 367,28 kr
Öka din simförmåga med Turbo H2O simdräktsunderdelar, utformade för att driva dig genom vattnet i högsta hastighet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Börjar på: 367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo H2O

Turbo H2O simdräktsbyxor är ett måste för alla simmare med en passion för sporten. Med sitt välkända varumärke Turbo kombinerar dessa underställ komfort och prestanda för att följa med dig på alla dina träningspass och tävlingar.

Dessa badbyxor är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder utmärkt motståndskraft mot klor och slitage, vilket garanterar exceptionell hållbarhet. Det andningsbara tyget och léger gör att du kan känna dig bekväm i vattnet och röra dig fritt utan obehag.

Badbyxorna har en både enkel och elegant design med klara färger och en diskret Turbo -logotyp på sidan. Den smala passformen följer kroppens kurvor för en smickrande silhuett och förbättrad hydrodynamik.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, kommer dessa simdräktsunderdelar från Turbo H2O att uppfylla alla dina behov. De ger dig optimalt stöd samtidigt som du kan uttrycka dina rörelser fullt ut i vattnet. Så du kan koncentrera dig på din prestation utan att oroa dig för din outfit.

Så vänta inte längre och lägg till Turbo H2O i din badklädeskollektion. Finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Missa inte detta tillfälle att utrusta dig med en kvalitetsprodukt, designad av ett varumärke som är känt i simvärlden. Beställ nu och låt dig övertygas av komforten och prestandan hos Turbo H2O!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 790231-0066
Färg Celeste
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen