Badbyxor Turbo Basic

Badbyxor Turbo Basic

Börjar på: 452,98 kr

451,02 kr

Dyk ner i stil med Turbo Basic swim boxershorts, designade för passionerade simmare av Turbo.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 452,98 kr

451,02 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor Turbo Basic

Upptäck vår senaste produkt Turbo för ultimat prestanda i vattnet: boxer baddräkt Turbo Basic. Denna modell är utformad för simentusiaster och kombinerar komfort och funktionalitet för att uppfylla tous dina behov under träningspass eller tävlingar.

Denna boxer baddräkt tillverkas av det berömda varumärket Turbo, känt för sina högkvalitativa produkter, och är ett måste för tous simmare. Det slitstarka tyget och léger ger dig optimal rörelsefrihet i vattnet, så att du kan koncentrera dig på din teknik och dina prestationer.

Den snygga, eleganta designen på denna boxer baddräkt Turbo Basic gör den till ett perfekt val för tous varje stil och varje tillfälle. Oavsett om du är en professionell simmare eller en entusiastisk amatör kommer du att älska den smala passformen som kramar din kropp som en andra hud.

Dessutom har denna boxer baddräkt Turbo Fast Dry-teknik, som torkar rapide för maximal komfort. Så du kommer att kunna gå från ett träningspass till nästa utan att behöva vänta långa timmar innan du kan använda din simdräkt igen.

boxer Oavsett om du tränar i poolen eller i havet är Turbo Basic baddräkt utformad för att motstå klorerat vatten och havssalt, vilket garanterar en lång livslängd. Du kommer att kunna njuta av denna kvalitetsprodukt under många simsäsonger.

Kort sagt, boxer Turbo Basic är det perfekta valet för tous simmare som letar efter komfort, prestanda och hållbarhet. Så vänta inte längre och lägg till den i din simklädeskollektion Turbo för ännu mer framgångsrik träning och tävlingar.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 7902354-0032
Färg fluorgrön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen