Underdel för baddräkt Turbo Isobars

Underdel för baddräkt Turbo Isobars

Börjar på: 440,74 kr

424,46 kr

Förbättra din simförmåga med Turbo Isobars baddräktsunderdelar, designade av det kända märket Turbo.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

424,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Isobars

Turbo Isobars baddräktsbyxor är perfekta för alla simmare som vill se bra ut och prestera bra på samma gång. De är designade av det kända badklädesmärket Turbo och kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig den ultimata simupplevelsen.

Turbo Isobars badbyxor är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Den höga, åtsittande skärningen formar sig perfekt efter kroppen och ger optimalt stöd när du simmar. Dessutom förbättrar kompressionstekniken blodcirkulationen och minskar muskeltrötthet, vilket gör den till ett perfekt val för simmare på alla nivåer tous.

Den unika designen på Isobars, med sina färgglada ränder och den ikoniska Turbo -logotypen, kommer att ge din simningoutfit en touch av stil. Oavsett om du tränar i poolen eller njuter av en dag på stranden, kommer dessa badbyxor att få dig att känna dig både snygg och självsäker.

Sist men inte minst är Turbo Isobars badbyxor lätta att sköta och UV- och klorresistenta, vilket garanterar lång livslängd. Så vänta inte längre, köp dina Turbo Isobars baddräktsbyxor nu och gör ditt nästa simpass till en oförglömlig upplevelse.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 79122-0005
Färg grön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen