2-delad baddräkt för kvinnor Joma Santa Mónica II

2-delad baddräkt för kvinnor Joma Santa Mónica II

Börjar på: 682,90 kr

477,58 kr

-30%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 682,90 kr

477,58 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

2-delad baddräkt för kvinnor Joma Santa Mónica II

Bikini tvådelad för kvinnor. Letar du efter den perfekta bikini för stranden och poolen i sommar? Då är det här rätt för dig. Det är en cool, smickrande baddräkt för avslappnad användning och avkoppling på handduken i solen.

Den trådlösa bh:n triangle har avtagbara push-up-kupor (up ) som framhäver och förfinar bysten, samtidigt som den ger ett medium stöd så att du inte behöver känna dig obekväm när du simmar. Den har även band som kan knytas och justeras i nacken och på ryggen.

Byxorna har knytband i sidorna så att du kan knäppa dem och anpassa dem till alla kroppsformer. Den är fodrad på insidan för att du ska känna dig bekvämare. Med skärning

Dessa trosor är fodrade på insidan för att du ska känna dig tryggare. De är tillverkade i stretchmaterial för bättre passform och större rörelsefrihet. De högt skurna benen förlänger och förfinar kroppen visuellt.

Båda sidorna är tillverkade av polyamid, ett torkande tyg rapide för komfort när du kommer upp ur vattnet. Dessutom ger spandexfibrer dem den elasticitet och flexibilitet som behövs för att anpassa sig till din kroppsform. De har också en klorresistent yta, vilket förlänger badklädernas livslängd.

En rad glada, somriga tryck. Välj det du tycker bäst om.

Logotyp Joma i trycket.

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 901909.541
Färg korall morado lima
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen