Badshorts Gant

Badshorts Gant
Börjar på: 734,56 kr
Dyk ner i komfort och stil med Gant swim shorts, de måste-ha swim shorts från Gant.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 734,56 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badshorts Gant

Dyk ner i komfort och stil med Gant Swim Shorts. Denna eleganta och funktionella baddräkt är designad av det kända märket Gant för simentusiaster. Oavsett om du är en professionell simmare eller en amatör, kommer dessa badshorts att vara din perfekta allierade för alla dina simningssessioner.

Dessa badshorts är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort i vattnet. Det lätta tyget med andningsförmåga ger total rörelsefrihet, så att du kan koncentrera dig på din prestation utan att hindras av tunga eller irriterande kläder. Dessutom garanterar det klorresistenta tyget långvarig hållbarhet, så att du kan njuta av dessa badshorts under många säsonger framöver.

Designen på Gant Swim Shorts är både snygg och funktionell. Det elastiska midjebandet med dragsko gör att du kan justera shortsen perfekt till din midja, medan bakfickan med dragkedja gör att du säkert kan förvara dina nycklar eller växel medan du simmar. Dessutom ger den ikoniska Gant -logotypen på benet en touch av stil till denna baddräkt.

Oavsett om du behöver en badbyxa för ett intensivt träningspass eller en avkopplande dag på stranden, kommer Gant Swim Short att uppfylla alla dina behov. Deras mångsidiga design gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om du simmar i poolen eller solbadar i den varma sanden.

Gant är ett erkänt varumärke inom modebranschen och gör dig inte besviken med dessa badshorts. Varumärket met har ett särskilt accent fokus på kvalitet och stil, och dessa badshorts är inget undantag. Med sin smickrande skärning och tidlösa design kommer Gant Swim Shorts att vara ett snyggt tillskott till din simgarderob.

Låt inte ett dåligt val av badkläder förstöra ditt nöje i vattnet. Välj Gant Swim Shorts och njut av oöverträffad komfort och stil varje gång du simmar. Dessa badshorts finns i en mängd olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för alla simentusiaster. Så vänta inte längre, köp dina Gant badshorts nu och dyk in i ditt simäventyr med självförtroende och stil.

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 920006000-479
Färg turkos dimma
Färg Turkos
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen